lørdag den 16. november 2019

Fredag d. 15. november 2019 Puerto Piramides


Så var der lige strømafbrydelse. Hele Puerto Piramides blev slukket. Intet virkede, vandet i hanerne holdt op med at løbe, og man kunne ikke (kan stadig ikke) få en kop kaffe. De generatorer der er blevet startet rundt omkring, og som larmer over alt i byen, bliver ikke brugt til kaffe. Måske bliver de kun brugt til vand, køleskabe og kasseapparaterne. Hvordan de lige klarer betaling via kort, ved jeg ikke, måske har de et eget netværk til det. Vi almindelige mennesker kan i hvert fald ikke komme på internettet nogle steder. Håber virkelig, at internettet kommer til at køre igen inden ret længe.

Vi har brug for internettet til at planlægge den videre færd. Mie har fået besked om, at hun kan komme på tur ud til søløverne i dag kl. 14. Så håber vi, at søløverne også kender denne aftale, så de ikke bliver væk lige som i går. Holder søløverne aftalen så er vi klar til afrejse fra Puerto Piramides i morgen lørdag. Bussen til hovedlandet kører kl. 18. Det kunne vi læse på køreplanen på Terminal de Bus. Der er kun den ene afgang, og den ene buslinje fra Terminal de Bus. Busserne ind til Neuquén og andre steder kører fra Puerto Madryn. Deres planer kan vi kun se på nettet. Ender det med at vi ikke får adgang til internettet, må vi tage chancen alligevel. Hvis ikke vi kan få plads på en bus videre, må der være et sted i Puerto Madryn, hvor vi kan overnatte. Puerto Madryn er jo en større by end Puerto Piramides.

Endelig finder man en internetforbindelse der virker. Den var bare så langsom, at den næsten var bedre ingen forbindelse at have. I hvert fald kunne den ikke administre en booking af en bus eller et sted at bo til i morgen. Vi vil nemlig gerne videre i morgen kl. 18 med en lokale bus. 
Den lokale bus kører kun til Puerto Madryn, så den busbillet jeg forsøgte at bestille, skulle dække turen fra Puerto Madryn til Neuquén. Computeren fortalte, at der var 5 sæder tilbage. Det må vi se om der også er i morgen, når vi kommer frem til busterminalen i Puerto Madryn.

I Danmark er vi ekstremt forkælede med gode internetforbindelser. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar